maunostranden

Kakun jakajat on talousongelmiemme syy!

  • Kakunjako alkaa, tekijälle jää vain pieni osuus, siitä pitää jakajat huolen?
    Kakunjako alkaa, tekijälle jää vain pieni osuus, siitä pitää jakajat huolen?

 

 

 

Yleensä äärioikeistolaisiksi leimataa ne jotka leipoo kakkua/ja?
Jotkut taas pitää etuoikeutenaan, että heillä on oikeus jakaa toisten leipoma kakku ja suhtaudutaan oikein vihamielisesti kakkujen leipojiin?
Se että jakajat itse alkaisi leipoa niitä kakkuja ei tule kysymykseenkään, he haluaa jakaa tai "omia" vain toisten leipomia kakkuja?

Kakkujen jakajat haluaa määritellä kelle kakkua jaetaan, oma suu tietysti lähimpänä ja ympärillä samaa aatetta kannattaville tietysti runsaasti, korneimmillaan koko maailmalle, kaikki vastuu leipojilla on ja vain heillä? Jos jakajat verottaa liian tarkaan, eikä jääkkään leipojalle muuta kuin rippeet, leipomo kaatuu ja leipoja kantaa vastuun, jota jakajat haukkuvat kurkkusuorana, kun heillä ei ole jaettavaa, no silloin he hoksaa otetaan laskuun ulkomailta velkaa, kun juhlat on käynnissä!
Vieritän vastuun jakajien niskaan kokonaisuudessaan, kun he ei aloita itse vastuunottoa ja ala itse tehdä jaettavaa, joka on heidän mielestään niin helppoa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Onpa Maunolla jutut. Jauhot on ostettu kauppiaalta, jyvät on kasvattanut maajussi, toinen jussi on toimittanut maidon meijeriin josta on saatu kermavaahtoa, joku on toimittanut vadelmat torille josta leipuri on ne hakenut. Manun ajatusmaailmassa leipuri on kaiken omistaja, äärioikeistolainen, siis fasisti. Maunon mielestä vain fasisti itse saa syödä kakun, siitä ei anneta palastakaan maisteltavaksi ei maajussille, ei poimijoille, ei kauppiaalle, ei lapsillekaan. Nämähän ovat kaikki samaa aatetta kannattavia loiseläjiä! Jos luikeroille annettaisiin vaikka muruja, leipomo joutuisi konkurssiin ja samaan syssyyn koko maa ajautuisi hunningolle.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Minä en nyt ymmärtänyt tätä vertausta. Kysyisin blogistilta, onko tätä oikoluettu ollenkaan, jos vaikka olisi mennyt pari termiä sekaisin jossakin välissä?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Minä ymmärsin sen, blogisti on ilmeisesti ollut kokoomuksen yrittäjille järjestetyssä hengen nostatustilaisuudessa. Siellä hänelle on kirkastunut että yrittäjä on kaiken luonut, kakku kuuluu kokonaan leipurille.

Ihannemaa on tällä hetkellä tietysti puhtaasti kapitalistinen Venäjä. Kokoomuksen veljespuolue hallitsee täydellisesti. Siellä on yrittäjällä täysi vapaus, eipä lainsäädäntö ole haittaamassa, eikä ole kaikenmaailman luikureita pyrkimässä kakkua syömään.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Aivan, aivan. On siis viety pässiä narussa.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Kaikki oli maksettu jauhot ja kermat marjat oli omasta puskasta! Sen te haluaisitte jakaa, joka teidän mukaan kuuluisi vain teille?
Paatuneet temarit on niitä jotka odottaa, että joku tekee ja he tulee ja korjaa sadon! No sadonkorjuukin son sen verran mutkikasta ettei heistä ole siihenkään, kun siitä saatava tulo ei ole palkanväärti!
Luittepa kyllä kuin pirut raamattua, tai jotenki stalinistisesti?

Esikuvanne stalin sai yksityisyritteliäisyyden loppumaan, jos jollakin oli 1 sika kasvatuksessa, piti antaa 2 sikaa valtiolle, samoin lampaat, yhdestä 2 valtiolle!
Jatkakaa vain samalla linjalla, nyt ollaan Suomessa lirissä!